Izjava o privatnosti tvrtke JP2 Stichting

Tvrtka JP2 Stichting, sa sjedištem na adresi Steenschuur 19, 2311 ES Leiden, Nizozemska, može obrađivati vaše osobne podatke povezane s uslugama tvrtke JP2 Stichting zato što ste nam se obratili slanjem obrasca za kontakt putem mrežne stranice tvrtke JP2 Stichting.

KOJE PODATKE TVRTKA JP2 STICHTING PRIKUPLJA?

Tvrtka JP2 Stichting može obrađivati sljedeće osobne podatke:

  • vaše ime i prezime
  • vašu adresu
  • vaš broj telefona
  • vašu adresu e-pošte
  • vaše podatke o plaćanju (uključujući vaš IBAN broj / broj bankovnoga računa)
  • dodatne osobne podatke koje nam aktivno dostavljate e-poštom ili telefonom ili zemaljskom poštom.

ZAŠTO SU TVRTKI JP2 STICHTING POTREBNI VAŠI PODATCI?

Tvrtka JP2 Stichting obrađuje vaše osobne podatke kako bi vam se obratila u skladu s vašim pisanim (e-poštom, običnom poštom, Facebookom, Twitterom ili drugim vrstama društvenih mreža) ili telefonskim zahtjevom. Nadalje, tvrtka JP2 Stichting može rabiti vaše osobne podatke za sklapanje sporazuma o prijenosu, ispunjavanje svoje zakonske obveze ili ispunjavanje opravdana interesa. Vaši bankovni podatci rabit će se samo za obradu narudžbe izvršene putem naše mrežne trgovine (ili kontaktom) ili za dovršenje primljene donacije.

KOLIKO DUGO I GDJE TVRTKA JP2 STICHTING ČUVA VAŠE PODATKE?

JP2 Stichting čuvat će vaše podatke duže nego što je potrebno za ostvarivanje ciljeva za koje su podatci prikupljeni. U slučaju da se ne uspijemo usuglasiti, vaši se podatci neće pohranjivati duže od jedne godine, osim ako nismo dužni vaše podatke čuvati duže kako bismo ispunili zakonske obveze. Svi se podatci pohranjuju u oblaku. Svi prijenosni uređaji u kojima se nalaze vaši podatci, zaključani su.

DIJELJENJE PODATAKA S DRUGIMA

Tvrtka JP2 Stichting može dijeliti vaše podatke s trećim stranama samo kada je to nužno za izvršenje ugovora s vama ili za ispunjavanje zakonske obveze. U bilo kojem drugom slučaju vaši se podatci ne će predati drugima bez vašega izričita dopuštenja. Zaključit ćemo ugovor o obradi podataka s tvrtkama koje obrađuju vaše podatke u naše ime kako bismo osigurali istu razinu sigurnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka. Za tu je obradu odgovorna tvrtka JP2 Stichting.

PRAĆENJE POSJETA NA NAŠOJ MREŽNOJ STRANICI

Tvrtka JP2 Stichting rabi funkcionalne kolačiće, kolačiće za analizu i kolačiće za praćenje. Kolačić je mala tekstna datoteka koja će se spremiti u preglednik vašega računala, tableta ili pametnoga telefona kada prvi put posjetite našu mrežnu stranicu. Time se osigurava najbolja učinkovitost mrežne stranice. Kolačići se također upotrebljavaju kako bi se osiguralo da mrežna stranica najbolje radi ili se može ponajbolje rabiti. Uz to, kolačići se upotrebljavaju za praćenje vaših pretraživačkih navika kako bismo vam mogli ponuditi prilagođeni sadržaj i promidžbene poruke.Nakon vašega prvoga posjeta našoj internetskoj mrežnoj stranici obavijestili smo vas o primjeni tih kolačića i zatražili potvrdu da želite posjetiti našu mrežnu stranicu pod navedenim uvjetima. To možete otkazati izmjenom postavaka svojega mrežnoga preglednika. Nadalje, postavkama mrežnoga preglednika možete izbrisati svoju povijest pretraživanja.

Tvrtka JP2 Stichting rabi Google Analytics. Tvrtka JP2 Stichting nije dala Googleu dopuštenje da prosljeđuje analitičke podatke trećim stranama.

PRISTUP PODATCIMA TE NJIHOVA PROMJENA I BRISANJE

Imate pravo pristupiti svojim osobnim podatcima, ispraviti ih ili ih izbrisati kad je to zakonom dopušteno. Možete nam poslati zahtjev za pristup svojim osobnim podatcima te za njihov ispravak ili brisanje slanjem e-pošte na adresu info@jp2.nl. Priložite presliku osobne iskaznice ili putovnice. Tvrtka JP2 Stichting odgovorit će na vaš zahtjev u najkraćemu roku, a najkasnije u roku od četiri tjedna.

SIGURNOST

Tvrtka JP2 Stichting ozbiljno shvaća zaštitu vaših podataka i poduzima mjere kako bi spriječila njihovu zlouporabu, gubitak, neovlašteni pristup, neželjeno otkrivanje i neovlaštene promjene. U slučaju da dođe do neočekivana narušavanja naše sigurnosti, što povećava izglede za ozbiljne štetne posljedice koje utječu na sigurnost vaših osobnih podataka, obavijestit ćemo nizozemsku Agenciju za zaštitu podataka. Ako bi taj prekršaj imao ozbiljne posljedice kada je riječ o vašoj privatnosti, obavijestit ćemo vas o svim mogućim kršenjima.

Naša mrežna stranica rabi pouzdan SSL-certifikat kako bi spriječila da vaši osobni podatci dođu u krive ruke. Ako smatrate da vaši podatci nisu dobro zaštićeni ili ako posumnjate da se zlouporabljuju, javite nam se na adresu e-pošte info@jp2.nl.

Tvrtka JP2 Stichting ne će prikupljati osobne podatke osoba mlađih od šesnaest godina bez izričita dopuštenja roditelja ili zakonskih skrbnika. Budući da ne možemo provjeriti je li pojedinac stariji od 16 godina, roditeljima savjetujemo da se uključe u mrežne aktivnosti svoje djece kako bi spriječili prikupljanje podataka djece mlađe od 16 godina, bez dopuštenja roditelja. Ako vas zanima jesmo li prikupili podatke osoba mlađih od 16 godina bez odobrenja njihovih roditelja, javite nam se na adresu e-pošte info@jp2.nl.

PRIGOVORI ILI OBAVIJESTI

Ako imate bilo kakvih nedoumica o tome kako upravljamo vašim podatcima, javite nam se na adresu e-pošte info@jp2.nl. Obradit ćemo vašu žalbu. Također vas želimo podsjetiti da pritužbu možete uputiti nizozemskoj Agenciji za zaštitu podataka na poveznici (na nizozemskom): https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

PODATCI ZA KONTAKT

Podatci za kontakt Zaklade:
Mrežna stranica: www.jp2.nl
Adresa: JP2 Stichting, Steenschuur 19, 2311 ES Leiden, Nizozemska
E-pošta: info@jp2.nl
Ostale mrežne stranice: www.tweetingwithgod.com i www.onlinewithsaints.com